Mg 0270

Je woning laten renoveren, is altijd spannend! Toch voelt het een pak veiliger aan wanneer je een aannemer hebt die je kan vertrouwen. Isolblow werkt enkel samen met de beste producten en handelt volgens de regels van de kunst. We hebben geen schrik garantie te geven en dat kunnen we bewijzen.

Maar wat als de foto's er anders uitgezien hadden?

Wat als onze klanten na een tijdje last ondervinden van de uitgevoerde werken? 

Bij Isolblow geniet je tien jaar lang van een garantie op het plaatsen van je isolatie en de uitvoering van de werken. Wanneer iets misgegaan is met het isolatiemateriaal, geldt een andere regeling: Isolblow kiest ervoor enkel met de beste leveranciers te werken. 

Termokomfort belooft haar klanten 20 jaar garantie op HR++ Termoparels! Andere bedrijven durven deze garantie ook te geven, maar enkel Termokomfort kan na meer dan 40 jaar ervaring harde bewijzen op tafel leggen! 

Wie zijn spouwmuren laat isoleren met HR++ Termoparels bij Isolblow maakt duidelijk de juiste keuze. 

Isolblow durft garantie geven!

Enkel TOP EPS-parels!

Al sinds 1976 is het Termoparel-systeem dé ideale methode om spouwmuren te isoleren. Dankzij een speciale grafietparel met een lambda-waarde van 0,0337 W/m.K. bereiken we met HR++ Termoparels de hoogste isolatiewaarde bij na-isolatie. De producent? Termokomfort. Isolatie met de HR++Termoparels staat garant voor een onderhoudsvrije muur, welke dan ook niet geïmpregneerd hoeft te worden.

Tenminste ... als de werken goed uitgevoerd zijn!

We zijn ons vak meester: dat verklapt dit bericht op onze Facebookpagina.

"Ik ga er van uit dat jullie niet zo dikwijls de kans hebben om een door uw firma geïsoleerde muur na een vijftal jaren afgebroken te zien, waarbij het resultaat van de werken "de visu" kan gecontroleerd worden", aldus René. In 2012 heeft Isolblow zijn woning geïsoleerd. Hij besloot zijn huis dit jaar te verbouwen, en daar moesten ook enkele spouwen aan geloven ...

In de foto's is duidelijk te zien dat de parels exact doen wat wij beloven. Er is geen verzakking, gat of scheur te bespeuren.

Waarom onze klanten Isolblow aanraden bij vrienden en familie?

Je leest het hier.