Bescherm je woning
Isolblow hydrofuge inspuiten muur

De buitenschil van je woning krijgt het zwaar te verduren door regen, vuil, algen en uitlaatgassen. Isolblow heeft de oplossing: een duurzame en ecologische gevelrenovatie, zonder chemische stoffen. Samen beschermen we je belangrijkste investering van je leven: je huis.

Jouw voordelen

  • Milieuvriendelijke oplossingen, zonder chemische stoffen
  • Expert in gevelreiniging en spuitkurk
  • Stipte service en correcte dienst-na-verkoop
  • Team van gespecialiseerde experts
  • Razendsnelle service, proper werk

Isolblow


Ecologische gevelreiniging

De kunst van gevelreiniging is om een optimaal resultaat bereiken, zonder schade aan de ondergrond en het milieu. Vertrouw daarvoor op de brede expertise en ervaring van Isolblow.

Agressieve reinigingsmethodes zoals zandstralen brengen onvermijdelijk schade toe aan de ondergrond. Voor de reiniging van vervuilde gevels gebruiken we een zachte reinigingstechniek, zonder chemische stoffen. Zo wordt de ondergrond slechts minimaal belast.

Eerst bepaal je samen met onze experts welke delen van je woning aan renovatie of opfrissing toe zijn. Onze vakmannen geven je gevel nadien alle bescherming die hij nodig heeft.

— Lees meer over ecologische gevelreiniging

Spuitkurk

Spuitkurk is een decoratieve afwerklaag met isolerende eigenschappen. Kortom: een beschermende en elastische afwerklaag voor de gevel van uw woning. Ideaal voor gevels, maar ook voor daken en terrassen, binnenmuren en plafonds.

Deze natuurlijke emulsie wordt aangebracht met een spuitpistool en is beschikbaar in verschillende kleuren en korreldiktes. Spuitkurk is zo een ideaal alternatief voor klassieke gevelbekleding zoals crepi of kaleien.

— Lees meer over spuitkurk

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een van de meest vervelende bouwproblemen. Vochtige muren hebben geen enkele isolatiewaarde en verlagen drastisch je wooncomfort. Schimmels hebben bovendien een erg negatieve invloed op uw gezondheid.

remedie tegen opstijgend vocht? Een correcte diagnose en een muurinjectie met een speciaal mengsel van actieve stoffen. Uitgevoerd door een expert. En uw vochtprobleem is definitief opgelost. In huis, maar ook in de kelder.


— Lees meer over opstijgend-vocht

Hydrofuge

Hydrofuge beschermt je pas geïsoleerde of gereinigde gevel met een ademende en onzichtbare coating. Zo is hij extra beschermd tegen vuil, algen en doorslaand vocht. Impregnatie verlengt de levensduur van uw gevelstenen, het voegwerk en het achterliggende isolatiemateriaal.

Door uw gevel te hydrofoberen, spaart je ook energie uit. Een droge muur isoleert immers beter dan een vochtige muur. Een hydrofuge haalt zo de maximale isolatiewaarde uit uw muren.


— Lees meer over hydrofuge

Neem contact op

Jouw voordelen

  • Milieuvriendelijke oplossingen, zonder chemische stoffen
  • Expert in gevelreiniging en spuitkurk
  • Stipte service en correcte dienst-na-verkoop
  • Team van gespecialiseerde experts
  • Razendsnelle service, proper werk