Premies

Geld
Bespaar tot 30% op uw energiefactuur

Dankzij de Mijn VerbouwPremie verdien je een investering in isolatie nog sneller terug. Wil je graag advies bij het berekenen, aanvragen of ontvangen van je premie? Isolblow begeleidt je van a tot z. Hier vind je alvast een overzicht.

De Mijn VerbouwPremie in een notendop

Om renovatie- en energiebesparende maatregelen nog aantrekkelijker te maken, heeft de Vlaamse Overheid de Mijn VerbouwPremie gelanceerd.
Een digitaal loket waarbij alle premies eenvoudig kunnen aangevraagd worden op één centrale plaats.

Vanaf nu zal de premie berekend worden aan de hand van het gezinsinkomen. Dit wordt onderverdeeld in drie categorieën:

1. Laagste inkomenscategorie
2. Middelste inkomenscategorie
3. Hoogste inkomenscategorie

Ontdek verder op deze pagina aan welke voorwaarden je moet voldoen om recht te hebben op een premie voor werken aan het dak, de vloer of muren.


! Verhoging inkomensgrenzen bij de laagste inkomenscategorie!

Wegens de aanhoudende energiecrisis worden de inkomensgrenzen bij de laagste inkomenscategorie van Mijn VerbouwPremie verhoogd. Dit betekent dat vanaf nu een grotere doelgroep in de laagste inkomenscategorie valt en dus een hoger premiebedrag zal ontvangen. Dit gebeurt met terugwerkende kracht en geldt voor premieaanvragen vanaf 1 oktober 2022. (Bron: Team Mijn VerbouwPremie). De nieuwe inkomensgrenzen voor 2023 zijn beschikbaar! Raadpleeg deze vooraleer je de MijnVerbouwPremie aanvraagt!


Voordeel

Doe je beroep op de vakmensen van Isolblow? Dan voldoe je al zeker aan één van de voorwaarden!

Bekijk hier alle voorwaarden

Mijn VerbouwPremie

Downloads

Folder_Mijnverbouwpremie_2024_Isolblow.pdf (1.35 MB)

Bereken je premie via de online simulator

Zelf berekenen op welk premiebedrag je recht hebt voor renovatie- en energiebesparende werken? Dat kan via de online simulator van de Vlaamse Overheid.