Adam Jang 260876 Unsplash

Je woning toevertrouwen aan een bedrijf is niet altijd even eenvoudig. Het is niet alleen een erkend aannemer, wij durven en kùnnen onze klanten iets extra geven. Lees hier hoe Isolblow zich onderscheidt door middel van transparantie, efficiëntie en klantvriendelijkheid.

Marc

Wij zijn heel tevreden over de werken en uw werknemers. Deze jonge kerels zijn zeer onderlegd en deden hun job zeer goed!

Dhoore

Gisteren werd de spouwmuurisolatie op het werfadres in Sijsele uitgevoerd. Toen de vrachtwagen 's morgens voor de deur stopte en er maar 1 man was, was ik toch verbaasd dat hij die klus alleen zou klaren. Ik heb dan ook met plezier een handje toegestoken met het uitladen en terug inladen van ladders en materieel.

Naarmate het werk vorderde is mijn respect alleen maar gegroeid. Die persoon gaat op een zeer planmatige en efficiënte manier tewerk. De twijfels die ik aanvankelijk had dat hij de opdracht alleen moest klaren, verdwenen dan ook snel. 

Ik wil u dan ook graag laten weten dat ik zeer tevreden ben over het werk dat die persoon hier gisteren heeft gepresteerd. Ik heb hem, toen het werk erop zat, dat ook zelf gezegd, maar ik stond erop dit ook aan u over te maken.

Nicole

Langs deze weg wil ik je feliciteren met je medewerkers,  goede mentaliteit, je mag er trots op zijn. Zowel in Gent (2017) als in Deurle, was het een waardevol team. Zal zeker je bedrijf aanbevelen !!

Ann

De mannen die hier gewerkt hebben, hebben zeer mooi werk geleverd waarvoor dank. Ik zal dan ook met plezier jullie bedrijf aanbevelen aan anderen!

André

Ik wou van de gelegenheid gebruik maken om de ploeg te feliciteren met hun werk. Zij waren beleefd, efficiënt en vriendelijk. De werf hebben zij keurig achtergelaten.

Tom

Bedankt voor de uitgevoerde werken! Professioneel team en alles terug netjes gevoegd. Top! 

Bjorn & Ellen

Gisterenavond heeft Cédric en zijn collega onze woning afgewerkt. Wij willen graag laten weten dat wij bijzonder tevreden zijn over het resultaat! Maar vooral over de bijzonder klantvriendelijke houding van jullie ploeg. Steeds correct en vlot om mee af te spreken. Luisterend naar onze verwachtingen en suggesties bieden voor het beste resultaat! Dat verdient dus een dikke pluim voor uw mannen! Een prettig verlof gewenst!

Mit

UITERST TEVREDEN!!! Wij hebben vandaag ons dak laten isoleren met dit bedrijf. Snelle service en vakwerk ... Aanrader dus! 


Willem-Jan

Vandaag is mijn woning in Knesselare geïsoleerd. Isolblow was ruim op tijd aanwezig en om 14u was alles al gedaan en opgekuist, zonder zichtbare sporen na te laten. Zeer tevreden en ik raad Isolblow dan ook zeker aan!

En jij?

Heb jij er ook een samenwerking met Isolblow opzitten? Laat van je horen!

Ben jij op zoek naar een geweldig team om jouw werken uit te voeren? Denk aan Isolblow!


Klanttevredenheid bij Isolblow

Daisy

Ik wil jullie nog eens nadrukkelijk bedanken voor jullie werk. Steeds een vriendelijke e-mail, werkmannen die zeer proper hebben gewerkt en bijzonder vriendelijk waren. Fijn!

Daniël

Bij deze moogt U uw werkkrachten die deze dag gekomen zijn om onze spouwmuren te isoleren een schouderklopje geven voor hun inzet en het goede werk dat ze gepresteerd hebben.

Dullaert

Graag laat ik even weten dat ik heel tevreden ben van de aanpak en opgewekte werksfeer van de mannen. Na de werken alles netjes opgekuist. Veel dank voor de vlotte samenwerking!

Filip

Vorige vrijdag zijn uw mensen de spouwmuren komen isoleren. Via deze weg wil ik meegeven dat de werken op een correcte en professionele manier zijn uitgevoerd. Een dikke pluim voor uw team!

René

Soms krijgt Isolblow meer dan woorden opgestuurd! Op deze foto's is duidelijk te zien dat de parels exact doen wat wij beloven: er is geen verzakking, gat of scheur te bespeuren. In 2012 heeft Isolblow de woning van René geïsoleerd. Hij besloot zijn huis dit jaar te verbouwen, en daar moesten ook enkele spouwen aan geloven.

In augustus 2012 heeft uw firma ISOLBLOW in de spouwmuren van mijn woning ( vrijstaande bungalow, Zakstraat 112 te Sinaai Waas ) isolatiekorrels aangebracht. Een tiental dagen geleden hebben wij één van de door uw firma geisoleerde muren afgebroken en bij een andere muur een nieuwe raamopening gemaakt. Dit alles naar aanleiding van een verbouwing / aanpassing van onze woning. Dit heeft ons de gelegenheid gegeven zeer concreet ( in de spouwmuur zelf ) "met eigen ogen" vast te stellen hoe de isolatiekorrels zich hadden verspreid en vastgehecht. Zowel de aannemer als ikzelf hebben daarbij kunnen vaststellen dat de isolatiekorrels zeer goed verspreid waren ( volledige vulling , geen lege ruimtes ) en dat de isolatiekorrels zich heel goed blijven vasthechten. Een heel positieve vaststelling voor ons.

Ik ga er van uit dat jullie niet zo dikwijls de kans hebben om een door uw firma geïsoleerde muur na een vijftal jaren afgebroken te zien, waarbij het resultaat van de werken "de visu" kan gecontroleerd worden. Daarom hield ik er aan U deze positieve boodschap over te maken.

Lees het volledige bericht op onze Facebookpagina!

Chris

Hierbij willen wij jullie ploeg medewerkers van harte danken voor de uitvoering van alle werken (zowel voor de spouwmuur isolatie als voor het spuitkurk) hier in Zaffelare. Wij zijn heel tevreden met onze keuze en zullen jullie firma waar we kunnen aanbevelen. De buurtreacties waren in ieder geval ook heel lovend. Misschien volgen er buren ons voorbeeld, wie weet! Ons huis ziet eruit als nieuw. Nu kunnen we de binnenkant van de woning verder aanpakken.

Niels

Het is alweer van september geleden dat jullie langs zijn geweest om onze spouwen na te isoleren. Het binnenklimaat van onze woning is sindsdien 200% beter!