Over ons

Na-isolatie-spouwmuur

Isolblow is een moderne en familiale KMO, gespecialiseerd in ecologische isolatietechnieken. Wij isoleren je hele huis met kennis en expertise: van de kelder en de spouwmuren tot en met het dak. Zodat ook jij voortaan aanzienlijk bespaart op energie.

Isolblow in het kort

  • Volledig gamma aan isolatietechnieken
  • Specialist in totaalprojecten
  • Betrouwbaar, stipt en netjes
  • Vlotte dienst-na-verkoop
  • Milieuvriendelijke filosofie
  • Persoonlijke en vriendelijke service
  • Team van gespecialiseerde experts
  • Ook gevelreiniging door Isolblow

Over Isolblow

Isolblow is een familiaal isolatiebedrijf met een passie voor het métier. Onze missie? Minder energiekosten en een hoger wooncomfort voor onze klanten. Isolblow is een expert in het na-isoleren van spouwmuren, dakisolatie, zolderisolatie, kelderisolatie en isolatie van houtskeletbouw.

Je woning beschermen met een ecologische gevelreiniging, hydrofuge of gevelrenovatie met spuitkurk? Isolblow is hiervoor je ideale partner.

Na-isolatie op maat

Voor elk isolatieproject is er de ideale isolatietechniek. Van het dak tot de spouwmuren of de kelder: elk deel van je woning vraagt een eigen benadering. Na een grondige analyse van de te isoleren zone stellen we je de techniek en aanpak voor die jouw isolatieproject nodig heeft.

Gespecialiseerde experts

Na-isoleren is onze tweede natuur. Voor elk type woningisolatie kan je rekenen op de experts van Isolblow. Onze deskundigen zijn niet alleen ervaren en goed opgeleid, maar werken ook steeds volgens de voorschriften. Dat wil zeggen: veilig, ergonomisch en milieuvriendelijk.

Betrouwbare werkwijze

Eerst sturen we een expert langs. Die maakt een analyse van de ruimte die je wilt isoleren en geeft je advies. Gratis en vrijblijvend. Zo weten wij welke technieken en producten we het best gebruiken. En weet jij waar het schoentje knelt. Nadien ontvang je een heldere offerte.

Innovatie in na-isolatie

Als toonaangevend isolatiebedrijf gebruikt Isolblow de nieuwste technieken. Onze experts houden ook de markt continu in het oog op zoek naar vernieuwende producten. Voor we nieuwe producten in gebruik nemen, worden ze uitvoerig getest en geëvalueerd op basis van prestaties én ecologie.

Heb je een vraag over isoleren? Of wil je meteen een offerte?
Neem contact op via info@isolblow.be of bel 09/324 91 80

Vraag een offerte aan

Team

Wouter

Wouter Van de Walle

Bestuurder, Algemeen directeur
wouter@isolblow.be

Caroline

Caroline De Brée

Bestuurder, administratie
caroline@isolblow.be

James

James De Vliegher

Operationeel verantwoordelijke
james@isolblow.be

Alain

Tiemen Vermeire

Commercieel vertegenwoordiger
Tiemen@isolblow.be

Tiemen

Kevin Van Coppernolle

Commercieel vertegenwoordiger
Kevin@isolblow.be