Dak

Te warm in de zomer, te koud in de winter. Klinkt bekend? Verhoog je wooncomfort met een goed geïsoleerd dak. Dakisolatie zorgt meteen voor een aangenamer binnenklimaat: koel in de zomer en warm in de winter. Terwijl je in één adem tot 30% bespaart op energie.

Jouw voordelen

 • Bespaar tot 30% op energie
 • Beperkte investering, hoog rendement
 • Meer wooncomfort, aangenaam binnenklimaat
 • Je woning stijgt in waarde
 • Begeleiding bij de juiste productkeuze
 • Keuze uit meerdere methodes

Dakisolatie


Hoeveel brengt een dakisolatie op?

Warmte stijgt. Een thermische dakisolatie levert daarom altijd een grote besparing op. Wie zijn (hellend) dak of de bovenste plafonds thermisch isoleert, bespaart tot wel 30% per jaar op zijn energiefactuur. Bovendien heb je recht op de Mijn VerbouwPremie.

Moet je tegelijk ook renoveren?

Een dak isoleren is meer dan wat isolatiemateriaal tussen de kepers steken. Elk dak is anders, en dat vraagt om aparte technieken en materialen. Toch hoef je niet je hele woning te renoveren om je dak te isoleren. De kosten blijven zo beperkt, terwijl de winst elk jaar oploopt.

Waarom Isolblow?

Dakisolatie is een garantie op meer wooncomfort. Op voorwaarde dat de isolatie goed wordt uitgevoerd. Neem geen risico's en laat de na-isolatie van je dak over aan een erkend specialist. Kies je net als honderden tevreden klanten voor Isolblow? Dan ben je altijd zeker van:

Vraag vrijblijvend advies

Ben je van plan om je dak na te isoleren? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan hoe en met welk materiaal je gaat isoleren. Maar ook wat de specifieke aandachtspunten en de beste technieken zijn. Wens je graag meer info over dakisolatie? Vraag advies aan een energie-expert.

Klaar om te besparen?

Maak een afspraak met Isolblow voor de na-isolatie van uw (hellend) dak. Wij sturen zo snel mogelijk een specialist langs, die een grondige analyse maakt van je huidige dakisolatie. Eerst ontvang je persoonlijk advies, daarna een offerte op maat. Gratis en vrijblijvend.

Neem contact op

Jouw voordelen

 • Bespaar tot 30% op energie
 • Beperkte investering, hoog rendement
 • Meer wooncomfort, aangenaam binnenklimaat
 • Je woning stijgt in waarde
 • Begeleiding bij de juiste productkeuze
 • Keuze uit meerdere methodes
Minerale wol in snijdekens

Producten Minerale wol in snijdekens

Isoleren
Duurzaam isoleren aan een gunstig tarief met minerale wol.
Toepassing? Dakisolatie.

Soudafoam

Producten Soudafoam

Isoleren
Thermisch en akoestisch isolatieschuim op waterbasis, met respect voor mens en milieu.
Toepassing? Zolderisolatie.

Cellulose

Producten Cellulose

Isoleren
Ecologische, vederlichte en ademende isolatie op basis van cellulose. Toepassing? Dakisolatie, plafondisolatie en vloerisolatie.

Supafil Timber Frame

Producten Supafil Timber Frame

Isoleren
Duurzame glaswolisolatie zonder bindmiddel. Toepassing? Isolatie van houtskeletbouw, plafondisolatie en dakisolatie.

Houtwol

Producten Houtwol

Isoleren
Milieuvriendelijk inblaasisolatie op basis van duurzame houtvezels. Toepassing? Isolatie van houtskeletbouw, daken en zolders.

Realisaties

Tevreden klanten

Dit bericht om te melden dat we zeer tevreden zijn over de isolatie van ons dak en de gevel. Ik heb alvast de indruk dat de warmte tijdens de zomermaanden goed buiten blijft. Het echte resultaat zal uiteraard pas in de winter duidelijk worden. Ik zal jullie zeker aanraden, zowel voor dakisolatie als gevelisolatie!

Bedankt voor de service!

- Marc Verschaeven

Geachte,

Bij deze willen we toch nog even laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werken en vriendelijkheid en deskundigheid van uw plaatsers. Wij zullen zeker niet nalaten uw firma aan te prijzen bij familie en vrienden.

Met vriendelijke groeten,

- Wim Lannoye