Mg 2789

De isolatie van buitenmuren levert forse energiewinst op. Het stadsbestuur kent voor het jaar 2020 een EXTRA subsidie toe voor het plaatsen van spouwisolatie/buitenmuurisolatie.

Subsidie voor het plaatsen van buitenmuurisolatie

De premie bedraagt 4 euro/m2 met een maximum van 300 euro per aanvraag indien de isolatie wordt aangebracht door een geregistreerde aannemer. Het premiebedrag wordt begrensd tot het factuurbedrag dat betrekking heeft op het REG-luik, inclusief BTW en met alle andere premies in mindering gebracht. De berekening van de subsidie gebeurt op basis van de ge├»soleerde buitenmuuroppervlakte en niet op het aantal m2 aangekocht isolatiemateriaal.

Hoe aanvragen

De aanvraag van de subsidie voor buitenmuurisolatie bij Fluvius geldt automatisch als aanvraag van de subsidie van de stad Deinze. Fluvius stuurt de gegevens van de aanvrager door naar de stad Deinze. De subsidie wordt toegekend na aanvraag bij en goedkeuring door Fluvius.

Inwoner van (groot) Deinze? Wij hebben goed nieuws voor jou!

Voor wie

De aanvrager is eigenaar van een gebouw of is gebruiker/huurder van een gebouw dat gelegen is op het grondgebied van Deinze.

Voorwaarden

De subsidie wordt toegekend volgens de subsidievoorwaarden van de districtsbeheerder Fluvius. De subsidie wordt toegekend na aanvraag bij en goedkeuring door Fluvius.