Nanoskin® Stone & Concrete - Isolblow
 • Wat is Nanoskin Coating?

  Nanoskin Stone & Concrete is een ecologische coating die specifiek werd ontwikkeld voor het behandelen van steen en beton. De coating heeft een siliciumdioxide basis en is volledig watergedragen. Het product wordt aangebracht met een spray, borstel of rol en heeft een waterafstotend, anti-vocht en antibacterieel effect op de minerale ondergrond.

 • Op welke ondergrond kan ik Nanoskin Coating aanbrengen?

  Nanoskin Coating werd ontwikkeld om poreuze materialen te beschermen tegen water en vuil. Denk aan baksteen, beton, zandsteen, kalksteen en andere minerale ondergronden. De coating heeft geen effect op materialen die van nature niet waterabsorberend zijn.

 • Verandert Nanoskin de look van mijn gevel?

  Nanoskin is volledig transparant en kleurloos. Het minerale oppervlak blijft na behandeling bovendien ademen. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

 • Hoe onderhoud ik behandelde oppervlak?

  Dankzij de hydrofobe eigenschappen van Nanoskin kunnen vuil en mos zich moeilijker hechten. Hierdoor daalt de behoefte aan dure en milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen significant. Toch nood aan een opfrissingsbeurt? Je kan het behandelde oppervlak afspoelen met proper water of schoonmaken met een zachte, vochtige doek.

 • Kan ik de Nanoskin Coating overschilderen?

  De Nanoskin Stone & Concrete coating kan zonder problemen worden overschilderd.

 • Is Nanoskin schadelijk voor mijn (moes)tuin?

  Dankzij zijn basis van siliciumdioxide is de Nanoskin Stone & Concrete coating volledig biologisch afbreekbaar en voedselveilig. De milieuvriendelijke coating bevat bovendien geen vluchtige organische stoffen. Breng de coating dus zonder zorgen aan in de buurt van een (moes)tuin.