Dakisolatie-5

Als je jouw woning laat isoleren door een erkend bedrijf, ben je in principe zeker van een isolatiepremie. Toch heeft Marnix Furniere uit Waregem naar zijn premie kunnen fluiten, wanneer bleek dat zijn isolatiebedrijf geen rekening had gehouden met de isolatienorm. En hij is niet de enige: bij de Vlaamse Ombudsdienst lopen meer dan 200 klachten binnen.

Sjoemelen met isolatie? Geen premie!

Wie zijn spouwmuur of kelder laat isoleren door een erkend bedrijf, kan een premie aanvragen bij netbeheerders Eandis en Infrax. Als ontdekt wordt dat het erkend bedrijf zich niet aan de isolatievoorwaarden van Vlaanderen heeft gehouden, moet de onterecht ontvangen premie teruggevorderd worden. Vlaams Minister van Energie Bart Tommelein vindt niet dat klanten het dupe mogen zijn van een bedrijf dat hen verkeerd ingelicht heeft: “Wanneer het bedrijf moedwillig andere materialen heeft gebruikt, moeten zij de ingetrokken premie terugbetalen.” 

Isolblow garandeert

Wij garanderen onze klanten een snelle en correcte service. Omdat wij de premie in jouw plaats aanvragen en opvolgen, ben jij vanaf het eerste moment honderd procent gerust. 

Wie vragen heeft, kan altijd op onze website terecht.