Dakisolatie-6

Geen zin in koude voeten deze winter? Verhoog je wooncomfort met een goed geïsoleerd dak en doe dat het liefst nog dit najaar. Vanaf 2019 daalt de energiepremie voor dakisolatie immers naar 4 euro per m². Wil jij op de valreep nog profiteren van 6 euro per m²? Aarzel dan niet en contacteer Isolblow! 

Waarom Isolblow?

Wie isolatiewerken laat uitvoeren door een aannemer, kan nog tot eind 2018 rekenen op een energiepremie van 6 euro per m², vanaf volgend jaar gaat daar 2 euro af. Wie van plan is zelf zijn dak te isoleren, heeft slechts recht op 2 euro per m². Kies je net als honderden tevreden klanten voor Isolblow? Dan ben je altijd zeker van:

  • Een kwaliteitsvolle dakisolatie volgens de ideale techniek
  • Het juiste product (Thermofloc, Soudafoam en Supafil Timber Frame)
  • Een snelle en proper uitgevoerde installatie
  • Een correcte service en dienst-na-verkoop

Dakisolatie is een garantie op meer wooncomfort. Op voorwaarde dat de isolatie goed wordt uitgevoerd. Neem geen risico's en laat de na-isolatie van je dak over aan een erkend specialist.

Wat is een energiepremie juist?

Zowel de Vlaamse overheid, de netbeheerder als de gemeentes geven energiepremies. Dankzij die premies verdien je jouw investering in isolatie sneller terug. Advies nodig bij het berekenen, aanvragen of ontvangen van je isolatiepremies? Wij begeleiden jou van a tot z op onze website.

Profiteer nog drie maanden van een hoge energiepremie

Wat zijn de voordelen van dakisolatie?

Dakisolatie zorgt meteen voor een aangenamer binnenklimaat: warm in de winter en koel in de zomer, maar er is meer...