2017 10 13 Bis Nacht Lr 13

Op bis, bouw en inspiratiesalon, word je als bezoeker overspoeld met creatieve tips en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Veel redenen om thuis te blijven, zijn er niet. Lees hier meer over de dertigste editie van het salon! #BIS18

Eenvoudig en doordacht

Bis heeft de hallen van Flanders Expo onderverdeeld in enkele themazones. Zo verliezen bezoekers hun favoriete onderwerpen niet uit het oog. Ook jij vindt op die manier het snelst waar je naar op zoek bent!

Zaalplan EXPO hallen BIS Gent

van 6 tot 14 oktober is het #BIS18 in Flanders Expo 

Objectief advies en informatie

Op bis staat objectief advies centraal, bezoekers kunnen er terecht voor verschillende professionele adviessessies. In HAL1 kan je helemaal gratis luisteren naar de Orde van Architecten, Reni en het Vlaams Energieagentschap. De organisaties geven je graag een antwoord op al je vragen, of ze nu praktisch, technisch of inhoudelijk zijn.

Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. Selecteer een onderwerp naar keuze, of maak een afspraak met een specialist! Sinds begin september is de afspraakmodule online.

Alleen op maandag en dinsdag vinden er geen infosessies plaats.

Er is er één jarig!

Het bouw- en inspiratiesalon viert in 2018 zijn 30ste verjaardag en dat zullen de bezoekers geweten hebben.

Ben jij 30 jaar tijdens je bezoek aan bis? Dan krijg je gratis toegang! Toon je identiteitskaart aan de stand in de inkomhal en geniet van de voordelen. 

Er loopt een XL-bezoekerswedstrijd! Want wie viert nu zijn verjaardag zonder cadeautjes? Doe mee aan de XL-bezoekerswedstrijd van bis en maak kans op een van de 30 prijzen. 

#BIS18: waarom moet jij naar het bouw- en inspiratiesalon?

Gratis bouw- en renovatieboek

Je krijgt er een gratis exemplaar van Verstandig Bouwen en Renoveren cadeau! Het ideale bouw- en renovatieboek voor wie een kleine renovatie gepland heeft.

Meer dan 300 pagina's informatie voor bouwers en verbouwers! Een heleboel hoofdstukken die elke stap in het (ver)bouwtraject beschrijven. De perfecte leidraad in jouw bouwavontuur.

Antwoorden op de meest gestelde vragen, mooie illustraties en een strakke lay-out, uitleg over bouwtechnieken en –materialen, objectieve info, handige weetjes… én dat volledig gratis!

Reserveer hier en haal jouw boek gratis af op de beurs!

De basis voor iedere woning: HAL1

Onder het motto 'goed begonnen, is half gewonnen'

Ruwbouw begint bij de grondwerken en eindigt wanneer je woning helemaal water- en winddicht is. De kwaliteit van de woning wordt grotendeels bepaalt door de staat van je ruwbouw. Je moet dus zeker de juiste keuzes maken wanneer het gaat over fundamenten, muren en daken. Denk aan bouwmaterialen, vochtbehandeling, isolatie, gevel- en dakwerken, maar ook groendaken. Alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je terug in HAL1. 

Het is dus geen verrassing dat ook Isolblow zich in HAL1 bevindt, stand nummer 1520. Bestel snel je tickets!

Plan je bezoek op voorhand

Natuurlijk is er op #BIS18 meer te beleven dan enkel ruwbouw. Het bouw- en isolatiesalon focust ook op inter- en exterieur, sanitair en keukens, ook vloeren, haarden en schrijnwerk komen aan bod.

Wie op zoek is naar specifieke informatie of bedrijven, kan via een handige tool op de webiste van bis zijn/haar bezoek plannen! Het enige wat je moet doen? Jouw favoriete bedrijven aanduiden met een sterretje. Vergeet onder andere Isolblow niet! ;-)

Een gewaarschuwd man ...

We lossen nog snel een paar vraagjes voor je op!

  • Tickets worden niet terugbetaald.
  • Dieren zijn niet toegelaten.
  • Jouw toegangsticket voor de nacht van bis is ook geldig op de andere dagen en vice versa.
  • Kinderen tot en met 16 jaar krijgen gratis toegang, op voorwaarde dat ze vergezeld zijn door een betalende volwassene. Op zaterdag en zondag is er gratis kinderopvang.
  • Er is een vestiaire aanwezig.

Wil je graag nog iets meer weten over bis? Aarzel niet en ga hun website bezoeken!