Facadeclick snelbouwsysteem

Alsof je een LEGO-muurtje in elkaar steekt: zo voelt bouwen met Facadeclick. Dankzij het innovatieve snelbouwsysteem wordt bouwen makkelijker, goedkoper én technisch beter. En wist je dat je de duurzame spouwmuurisolatie, perfect op maat van de bouwstenen, er zomaar bij krijgt? Ontdek er alles over!

Voordelen van Facadeclick

  • Snel: doordat water, lijm en mortel overbodig zijn, is het bouwproces een pak sneller afgerond.  
  • Eenvoudig: zelfs het kleinste kind kan probleemloos bouwen met Facadeclick.
  • Goedkoop: zowel particulieren als aannemers en architecten kunnen dankzij Facadeclick heel wat besparen op de bouwkosten.
  • Mooi: de voegafstanden zijn tot op de millimeter gelijk en van uitbloeiingen op de gevel is niet langer sprake.
  • Stabiel: de gevelstenen kunnen alle weersomstandigheden aan, met een buitenmuur die tot 2 keer steviger is dan een klassieke buitenmuur.

Facadeclick: tot 7 keer sneller bouwen met perfecte isolatie

Wat is Facadeclick?

Facadeclick is een nieuw snelbouwsysteem, waarbij je gebruik maakt van echte gevelstenen die je simpelweg in elkaar klikt. Zonder water, lijm of mortel, maar louter aan de hand van een stevig verbindingsstuk. Het gevolg is een bouwproces dat tot 7 keer sneller verloopt, met een perfect geplaatste voegloze gevel als resultaat.

En de isolatie?

Elke gevel die met Facadeclick gebouwd wordt, krijgt een isolatie die precies op maat is van de stenen. Geëxpandeerde polystyreen parels van Termokomfort worden achteraf in de spouwmuur gespoten en vullen zo de volledige ruimte op.

De parels worden besproeid met een laagje in water opgeloste rubber, die de parels bij verdamping stevig aan elkaar hecht. Isolatie die inzakt, krimpt of scheurt? Daar hoef je je alvast geen zorgen meer om te maken.

Bereken je besparing

Wil je weten hoeveel je met Facadeclick besparen kan als particulier, aannemer of architect? Bereken je voordeel via de voordeelcalculator. Of zit je nog met vragen over het systeem? Aarzel niet om ons te contacteren. We geven je graag een extra woordje uitleg!